Totaal aantal pageviews

donderdag 30 augustus 2012

Vitesse/AGOVV D1 boekt vooruitgang tijdens het Martin Koeman toernooi in Norg

 


29-08-12

Niet zozeer wat het vertoonde spel betreft maar veel meer op inzet en gedrevenheid zag het er bij D1 veel beter uit als de laatste week. En dat werd beloond met een fraaie 2e plaats op dit uitstekend georganiseerde en sterk bezette toernooi.

Eigenlijk waren we winnaar, maar de toernooireglementen gooiden roet in het eten. Waar we op het toernooi in Vorden werden afgerekend op het onderling resultaat (wat ons een paar plekken koste), werden we op dit toernooi geconfronteerd met doelsaldo. Met FC Groningen eindigden we op een gedeelde 1e plaats in de rangschikking. Op onderling resultaat (winst voor Vitesse D1) zouden we 1e en winnaar van het toernooi zijn. Maar bij dit toernooi besliste het doelsaldo.

Buiten onderling resultaat of doelsaldo was het ook sneu, want in de laatste minuut van de laatste wedstrijd wist AZ uit een corner te scoren, waardoor we net niet als 1e eindigden.

Maar goed, belangrijker was dat D1 vooruitgang toonde. Er werd nu fel gestreden, waardoor we ook meer in balbezit kwamen/bleven. Dan kom je automatisch ook meer aan opbouw en aanvallen toe. En bij vlagen ging ons dit ook al veel beter af en creëerden we kansen. Bovendien stond het verdedigend ook beter en gaven we weinig weg.

Thomas Beekman viel met zijn snelle acties en doelpunten bij Vitesse op en kon terug zien op een goed toernooi. Dat konden ook de D2-spelers Noori Oubaha en de gebroeders El – Azzouzi. Tijdens het toernooi konden ook een aantal D1-spelers bijspringen bij wedstrijden van Vitesse C2. Dus was het voor alle spelers weer veel ervaring opdoen.

Uitslagen
Vitesse – Heerenveen 0-0
Vitesse – Sparta 1-1 Doelpunt Noah Bettink. Assist Thomas Buitink.
Vitesse – FC Utrecht 1-0 Doelpunt Thomas Beekman (penalty).
Vitesse – FC Groningen 1-0 Doelpunt Thomas Beekman. Assist Noah Bettink.
Vitesse – AZ 1-2 Doelpunt Thomas Beekman. Assist Thomas Buitink.

Spelers Vitesse D1.
Keepers: Mike v.d. Vaart en Koen van Schuppen.
Verdedigers: Max Bussink – Jur Driessen – David Wannet – David v. d. Pol – Damon Kruizenga - Jarell Lopulalan.
Middenvelders: Noori Oubaha (D2) – Ilyas Oubaha – Bas Bombach – Noah Bettink – Dylan v. d. Berg – Annaour Azzouzi (D2) - Oussama El – Azzouzi (D2).
Aanvallers: Thomas Beekman – Youri Roseboom - Thomas Buitink.

Blessure/Ziek : Dylan Hendriksen en Hidde Eshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten